Ръководството на Камарата на строителите в България (КСБ) и вицепрезидентът

...
Ръководството на Камарата на строителите в България (КСБ) и вицепрезидентът
Коментари Харесай

Ръководството на КСБ и вицепрезидентът на ЕИБ Лиляна Павлова проведоха работна среща

Ръководството на Камарата на строителите в България (КСБ) и вицепрезидентът на Европейската капиталова банка (ЕИБ) Лиляна Павлова  Лиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз 2018. Родена организираха работна среща. Г-жа Павлова бе посрещната в офиса на организацията и приветствана от ръководителя на Управителния съвет (УС) на КСБ инж. Илиян Терзиев. В срещата от страна на КСБ участваха и инж. Велико Желев, зам.-председател на УС, почетните ръководители на Камарата инж. Симеон Пешов и инж. Светослав Глосов, членовете на ИБ и УС Любомир Пейновски и проф. д.ик.н инж. Николай Михайлов, Валентин Николов  Валентин Николов Валентин Николов е роден в гр. Добрич. Завършил е Икономически университет във Варна,, изп. шеф, инж. Благой Козарев, ръководител на Контролния съвет.

По време на срещата вицепрезидентът на Европейска инвестиционна банка Лиляна Павлова  Лиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз 2018. Родена срещна присъстващите с дейностите, които банката прави. Тя означи, че финансовата институция влага годишно запас от 73 милиарда евро. По думите й Европейска инвестиционна банка дава дълготрайно финансиране за развиването на инфраструктурата, като в напъните си за зелена и конкурентна стопанска система банката поддържа планове, включващи енергийна успеваемост, умна, налична и устойчива подвижност, стабилно градско развиване, ръководство на водите и отпадните води. „ Финансираме планове за резистентен превоз, които са екологични, новаторски и ефикасни, сигурни и безвредни и които обезпечават досегаемост и съгласуваност “, изясни Лиляна Павлова  Лиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз 2018. Родена. На въпрос за целите във ВиК бранша тя уточни, че от интерес за банката са планове за ръководство на водите и отпадните води, които усилват сигурния достъп до водни запаси, защищават от наводнения, предизвикват успеваемостта на ресурсите.

Банката поддържа и планове, свързани с енергийната успеваемост на здания, създаване на обществени жилища, за интелигентни градове.

Двете страни дефинираха срещата като извънредно градивна и потребна и се договориха контактите да бъдат регулярни, като бяха набелязани и съответни сфери за бъдещо съдействие.

Обсъдиха плана за новата Автомагистрала "Дунав-Егея ", вижте каква би трябвало да бъде тя
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР