Ръководството на Каляри действа светкавично и продаде един от играчите

...
Ръководството на Каляри действа светкавично и продаде един от играчите
Коментари Харесай

Каляри продаде нападател на Ювентус, Десподов засега остава

Ръководството на Каляри работи стремително и продаде един от играчите си в нахлуване, на който не можеше да откри място на терена. Става въпрос за севернокорееца Хан Кван Сон, който беше пратен не къде да е, а в първенеца Ювентус.

Според медиите в Сардиния, азиатецът е пратен при "старата госпожа " против 5 млн. евро. Вече "бианконерите " ще преценяват какво да вършат с него, като вариантите са или да го дадат в Серия Б да натрупа опит, или да го оставят за още един сезон в Каляри. По-вероятно е да се случи първото.

Раздялата със севернокорееца е добра вест за българския национал Кирил Десподов. Той беше спряган за преотстъпване, тъй като наставникът Роландо Маран разполагаше с прекалено много варианти в предни позиции и искаше да се раздели с някои от тях.

Но Футболист номер едно на България за 2018 година към момента не може да е сигурен за мястото си в състава, тъй като би трябвало да бъдат махнати още двама с офанзивни функционалности. По-вероятно е той да бъде пратен чартърен в Щурм Грац, където работи някогашният му ментор на "Армията " Нестор Ел Маестро.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР