Ръководството на железопътна гара в Ливърпул назначи котарака Пол за

...
Ръководството на железопътна гара в Ливърпул назначи котарака Пол за
Коментари Харесай

Котарак стана завеждащ връзките с клиенти на британска гара

Ръководството на железопътна гара в Ливърпул назначи котарака Пол за завеждащ връзките с клиенти, заяви в. "Дейли остарял ".

Бенгалският котарак, наименуван на артиста Пол Нюман, си има дом, само че се отбива на гарата "Саут паркуей " от дребен и очарова пасажери и чиновници. Сега той прекарва дните си основно там, сврян на инвалидна количка до пероните. Затова получи и публична служба. Той е доста подобаващ за нея, тъй като всички, които го видят, се усмихват.

"Той е доста другарски надъхан и обича да му обръщат внимание. Понякога сяда на доста неуместно място, да вземем за пример в средата на чакалнята, само че хората единствено стопират, с цел да го погалят " - описа заместник-началникът на гарата Алън Роу. - Ако вниманието му пристигна допълнително, отива в някое от многото си скривалища из гарата ".

Домът на Пол е наоколо, само че там има доста котки и той не се схваща с тях. Първоначално стопаните му са се опитвали да го приберат, само че без триумф. Вече 10 години Пол избира да се мотае из гарата. Той е локална звезда и доста хора идват особено с цел да го видят. Ако застане на пропускателния пункт, пасажерите даже му демонстрират билетите си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР