Ръководството на Интер ухажва усилено универсалния футболист на Ювентус Квадво

...
Ръководството на Интер ухажва усилено универсалния футболист на Ювентус Квадво
Коментари Харесай

Интер на сантиметри от подпис с шампион от Ювентус

Ръководството на Интер ухажва интензивно универсалния футболист на Ювентус Квадво Асамоа. Ганаецът, чийто контракт изчита през лятото, към този момент се оглежда за нов тим.

Милан отмъква първенец с 6 трофеи от Ювентус?

29-годишният футболист има цели 6 шампионски трофеи на сметката си с отбора на „ бианконерите”, като при множеството от тях имаше съществени заслуги. Едва в последните 2 сезона тъмнокожият състезател, който с идентичен триумф играе и като халф, и като краен бранител, загуби титулярното си място.

Челси с различен вид за нов ляв бек?

Преди началото на сезон 2017/2018 Асамоа беше доста покрай трансфер в Галатасарай, който си остава една от вариантите му. Сега обаче „ Гадзета дело спорт” твърди, че Интер е съумял да реализира кардинална сделка с опитния състезател по отношение на заплата му. И двете страни изглеждали заинтригувани да приключат всичко колкото се може по-скоро.

Дотук са единствено спекулации, само че се има вяра, че един евентуален контракт на Асамоа с Интер би бил за период от 3 години при заплата от 3,5 милиона евро на сезон. Дотук през сезон 2017/2018 Асамоа е взел присъединяване в общо 20 публични мача за Ювентус, в които е дал 1 асистенция.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР