Ръководството на Интер преговаря с Манчестър Юнайтед относно възможността Алексис

...
Ръководството на Интер преговаря с Манчестър Юнайтед относно възможността Алексис
Коментари Харесай

Интер започна преговори с Манчестър Юнайтед за задържането на Алексис Санчес

Ръководството на Интер договаря с Манчестър Юнайтед по отношение на опцията Алексис Санчес да остане в тима и за оставащите мачове от Лига Европа, заяви Джанлука Ди Марцио. 31-годишният Санчес играе чартърен при " нерадзурите ", като неотдавна двата клуба се съгласиха договорът му да бъде продължен до края на сезона в Серия " А ", който ще завърши в първия уикенд на август. За Интер обаче предстоят и мачове в Лига Европа, като италианският клуб ще срещне Хетафе в осминафиналите на шампионата.

Според ДиМарцио е допустимо Пиеро Аузилио и Джузепе Марота да получат позволение от Юнайтед да задържат Санчес в отбора, защото двата клуба попаднаха в разнообразни потоци при жребия за решителната фаза на шампионата. Интер и Манчестър Юнайтед могат да се срещнат само на финала, като при подобен сюжет Санчес няма да има право да играе против британския клуб, който държи правата му. От друга страна обаче Манчестър Юнайтед няма изключително предпочитание да продължава да държи Санчес, който получава близо половин милион лири седмично, и ще се опита да го продаде на Интер. Сделката може да се случи, в случай че " нерадзурите " решат да извадят желаните 20 милиона евро за чилиеца.
#Calciomercato | #Inter, la proposta al #ManUtd per trattenere #Sanchez https://t.co/8enroUVifn
— Gianluca Di Marzio (@DiMarzio) July 16, 2020 През сегашния сезон Алексис Санчес има 23 мача за Интер, в които е вкарал 2 гола и е направил 8 асистенции.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР