Ръководството на Интер опитва всячески да отпрати ненужния полузащитник Жоао

...
Ръководството на Интер опитва всячески да отпрати ненужния полузащитник Жоао
Коментари Харесай

На Меаца отчаяно искат да разкарат Жоао Марио

Ръководството на Интер пробва по всякакъв начин да отпрати ненужния полузащитник Жоао Марио. Най-актуалният вид това да се случи е португалският национал да бъде преотстъпен в британския Уест Хем.

Според радио RMC Sport 24-годишният футболист към този момент е влезнал в договаряния с лондонския отбор, което е добър знак. Само преди дни той изрично отхвърли да премине в Уотфорд, който бе подготвен на директна покупка.

Жоао Марио отхвърли първа оферта от Англия

За Жоао Марио се знае, че в действителност желае да заиграе във Висшата лига, само че той към момента храни вяра, че ще получи позвъняване от отбор, който въпреки всичко играе в евротурнирите. Затова той не е изключително въодушевен от концепцията за Уест Хем, като въпреки всичко е решил, че „ чуковете” са надалеч по-примамлива алтернатива от Уотфорд.

Жоао Марио се трансформира в един от скъпите провали на „ нерадзурите” през последните години. Макар да бе част от състава на Португалия, който победи на UEFA EURO 2016 и струваше 40 милиона евро на Интер, халфът въобще не съумя да се приспособява към футбола в Италия.

По принцип на „ Джузепе Меаца” се надяваха да го продадат допустимо най-скоро, но са склонни и да го пратят някъде чартърен за 6 месеца, а в това време ще стискат палци за положително негово показване, което би им помогнало да минимизират загубите при възможна продажба.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР