Ръководството на Интер не е в състояние да извърши последната

...
Ръководството на Интер не е в състояние да извърши последната
Коментари Харесай

Интер и Деулофеу - на косъм един от друг и все пак далеч

Ръководството на Интер не е в положение да извърши последната крачка по привличането на Жерар Деулофеу в Барселона. Макар самият състезател да е склонен да премине на „ Джузепе Меаца”, а каталунците – склонни да се отърват от него, те желаят или непрекъснат трансфер, или наем със обвързване за закупуване.

Шеф на Интер: Действително следим Деулофеу

Испанският национал е със статут на непотребен при „ блаугранас” и се чака да си откри нов тим до края на месеца. Привличането на Филипе Коутиньо напълно изтика 23-годишния Деулофеу в миманса, а това слага под сериозна опасност възможностите му да попадне в испанския народен тим за Мондиал 2018.

Наполи е другият отбор, който изявява предпочитание да вземе Деулофеу, само че и там конкуренцията ще бъде изключителна поради наличието на Лоренцо Инсиние, Дрийс Мертенс и Хосе Кайехон.

Играч на Барса се съгласи да премине в Интер

Барса изрично търси перманентна разлъка със своя кадър, който получи втори късмет да се осъществя на „ Камп Ноу” и не съумя да убеди. За Интер е изцяло невероятно да извади пари за нови играчи през януари, в случай че преди този момент не продаде някого. „ Нерадзурите” би трябвало да отговорят на избрани условия по отношение на финансовия феърплей.

Очаква се в идващите дни представителите на Деулофеу да провеждат среща с управлението на Барселона в търсене на компромисен вид.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР