Ръководството на Интер е силно заинтересовано да сключи сделка за

...
Ръководството на Интер е силно заинтересовано да сключи сделка за
Коментари Харесай

Перишич плюс милиони евро пращат Лукаку в Интер

Ръководството на Интер е мощно заинтригувано да подписа договорка за нападателя на Манчестър Юнайтед Ромелу Лукаку. Италианците считат да предложат своето крило Иван Перишич плюс още 20 до 30 милиона евро, с цел да си обезпечат услугите на белгийския национал.

Преследването на 26-годишния Лукаку не е загадка за никого, а желанията на „ нерадзурите” са подбудени от това да изпълнят едно от основните стремежи на евентуалния предстоящ ментор Антонио Конте. Бившият селекционер на Италия желае Лукаку непременно в Интер, с цел да се съгласи да размени Лучано Спалети.

Интересът към тъмнокожия голаджия значи, че сегашният титулярен таран Мауро Икарди ще бъде продаден през лятото на 2019-а. „ Нерадзурите” не желаят да губят ненужно време, по тази причина сътрудникът Федерико Пасторело към този момент посредничи сред тях и Юнайтед за по-бързото реализиране на консенсус.

Интер има вяра, че би покрил цената от 60-70 милиона евро, която устройва „ алените дяволи”, посредством включването на 30-годишния Перишич в добавка към заплащане от 20-30 милиона. През януари месец хърватинът доста съществено искаше трансфер в Арсенал и даже пропусна някои мачове. От клуба въпреки всичко го убедиха да остане с обещанието, че щом сезонът завърши, ще му разрешат да реализира трансфер в Англия.

Колкото до Лукаку, той сега разисква опцията с Интер да подпише 5-годишен договор при заплата от 7,5 милиона евро на сезон. Италианският гранд най-накрая има малко повече независимост в това отношение, откакто предходната седмица публично изтече съглашението им с УЕФА по отношение на Финансовия феърплей.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР