Ръководството на Интер е предложило Мауро Икарди на Арсенал като

...
Ръководството на Интер е предложило Мауро Икарди на Арсенал като
Коментари Харесай

Интер предложи Икарди като част от сделката за Обамеянг

Ръководството на Интер е предложило Мауро Икарди на Арсенал като част от договорката за голмайстора на лондончани Пиер-Емерик Обамеянг. Габонецът за момента отхвърля да подпише оферти му нов контракт, а актуалният изчита след година. Медиите на Острова настояват, че в тази комплицирана обстановка от " Емиратс " са решили да се разделят с Обамеянг, с цел да могат да понижат загубите си. Интер пък желае Оба за възможен заместител на Лаутаро Мартинес.

Икарди сега играе чартърен в Пари Сен Жермен, само че най-вероятно няма да остане в клуба и през идващия сезон, макар че в контракта има алтернатива за закупуването му против 70 милиона евро. Тази сума обаче наподобява недопустимо висока на фона на актуалната обстановка. Твърди се, че самият Икарди желае да се завърне в Италия и да премине в Ювентус. Наполи също има интерес към аржентинеца.

Обамеянг скоро ще стане на 31 години, до момента в който Икарди е на 27. Освен това договорът на габонеца изтича след година, до момента в който аржентинецът е привързан с Интер до лятото на 2022. Това прави обстановката към цената на двамата друга, тъй че надали може да става дума за директна подмяна.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР