Ръководството на Християндемократическия съюз в Германия продължава тази седмица преговорите

...
Ръководството на Християндемократическия съюз в Германия продължава тази седмица преговорите
Коментари Харесай

Продължават преговорите между ХДС и ХСС по въпроса за миграцията

Ръководството на Християндемократическия съюз в Германия продължава тази седмица договарянията с съдружния си сътрудник – Християнсоциалния съюз, по въпроса за миграцията, заяви тази нощ говорителка на християндемократите.

Председателят на Християнсоциалния съюз Хорст Зеехофер съобщи в това време, че ще остане в политиката, в случай че канцлерът Ангела Меркел направи отстъпки в разногласието за миграционната политика. По-рано той предложи да се отдръпна от постовете на партиен водач и вътрешен министър в кабинета на Меркел. Източници от партията на Зеехофер споделиха, че той ще направи още една стъпка, ще взе участие в договарянията и по-късно ще вземе окончателното си решение.

Междувременно управлението на Християндемократическия съюз застана зад имиграционната политика на водача си Меркел, която е ориентирана към общоевропейско решение на казуса.

Целта на Християндемократическия съюз е да се провежда по-добре и да се ограничи миграцията към Германия. Съгласни сме с Християнсоциалния съюз по този въпрос. Да действаме дружно в тази посока е добра вест и за Европа, и за Германия. Едностранни стъпки за противопоставяне обаче ще бъдат неправилен сигнал към европейските ни сътрудници “, акцентира генералният секретар на партията Анегрет Крамп-Каренбауер.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР