Ръководството на Хебър в лицето на члена на УС и

...
Ръководството на Хебър в лицето на члена на УС и
Коментари Харесай

Хебър застана твърдо зад треньора си Митов

Ръководството на Хебър в лицето на члена на УС и състезателен шеф Иван Папазов застана твърдо зад треньора Николай Митов. Тимът от Пазарджик се намира в серия от 3 мача без победа във Втора лига.

"Първо, кой от нас е оповестил, че имаме за цел "А " група още тази година? Това е очевидно единствено в главите на избрани публицисти, които желаят да вършат интриги. Да, пред Митов имаше цел да направи Хебър първи, само че преди 1 година, когато бяхме в Трета лига. Той си извърши тази цел съвършено.

Сега имаме 4 годишен проект за работа, който включва дотъкмяване на спортната база и последователно консолидиране на фрагменти от школата в мъжкия тим. Няма треньор в България, който да е наложил повече млади футболисти в мъжките гарнитури от Митов.

Тази година слагаме една основа. Тимът бе възобновен през лятото на 80 % и по какъв начин може да чакаме да стартира да бие наред.

Не виждам кое е общото сред нас, ЦСКА 1948, Монтана, Септември(Сф) или Локо(Сф), чийто тимове са към този момент задоволително обиграни през последните 2 години.

Когато си оправим базата ще можем да мислим за цели като влизане в Първа лига ", съобщи Папазов.

Шефът на Хебър добави, че Митов има цялостното доверие на управлението и ориста му на треньор не зависи нито от идващия мач, нито от още по-следващия, нито от идващите пет.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР