Ръководството на Хебър (Пазарджик) предприе допълнителна селекция с цел засилване

...
Ръководството на Хебър (Пазарджик) предприе допълнителна селекция с цел засилване
Коментари Харесай

Трима нови в Хебър: бивш национал на Словакия, крило от Нидерландия и бивш играч на Монако

Ръководството на Хебър (Пазарджик) предприе спомагателна селекция за усилване на нападателната мощност на мъжкия внушителен отбор. Днес картотеки за новаците от efbet Лига подписаха новите попълнения Муса Сила, Арсенио Валпорт и Роберт Мазан. 

30-годишният Арсенио Джърмейн Седрик Валпорт е крило. Висок е 185 см и е роден в Амстредам, Нидерландия. Започва кариерата си в локалния Хееренвеен. След това играе поредно за Цволе, Ференцварош, Валвийк, Бейтар Йерусалим, Алмере Сити, Бусан Парк (Южна Корея), Розеларе (Белгия), Екселсиор, Дордрехт, Ермис Арадипу (Кипър), Теута Дуръс (Албания) и Персебая Сурабая(Индонезия). Бивш юношески нацонал на Нидерландия. Той идва в Хебър като свободен сътрудник. 

Каращият 23-ата си година нападател Муса Сила е висок 181 см. Роден в градчето Етамп, Франция, само че е от малийски генезис. Брат е на малийския национал Якуба Сила. Муса стартира да тренира футбол в Етамп от най-ранна детска възраст. По-късно минава в младежката гарнитура на Монако. В мъжкия футбол играе на първо време за втория отбор на Монако, а по-късно минава и в първия. Впоследствие се състезава за Утрехт - младежи и мъже. Подобно на Валпорт и Сила минава в Хебър като свободен сътрудник. 

Бившият национал на Словакия Робърт Мазан също бе картотекиран в Хебър. Той е 28-годишен бранител, висок е 180 см и се подвизава като ляв бек. Робърт е роден в Тренчин, Словакия, където започва футболното си образование. При мъжете дебютира за родния Тренчин. След това играе поредно за Сеница, Жилина, Селта, Венеция, Тенерифе, Млада Болеслав, Карвина, а за последно в кипърския АЕЛ Лимасол, където през предишния сезон записва 33 мача. 

Новите попълнения на пазарджишкия отбор упражняват с тима от началото на седмицата и ще бъдат разполагаем на треньора Фулвио Пеа за идното посещение на Черно море в неделя.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР