Ръководството на Хамрун Спартанс е изпратило писмен отговор на жалбата

...
Ръководството на Хамрун Спартанс е изпратило писмен отговор на жалбата
Коментари Харесай

Хамрун прати отговор на жалбата на Левски

Ръководството на Хамрун Спартанс е изпратило писмен отговор на жалбата на Левски до Европейската футболна централа (УЕФА), а новината бе оповестена в профилите на малтийския клуб в обществените мрежи.

" Бихме желали да осведомяваме нашите членове и последователи, че по-рано през днешния ден (б.р. - 15 август) клубът даде формален отговор на жалбата, изпратена до УЕФА от Левски София, след гостуването ни на " Виваком Арена " в София, България предишния четвъртък ", гласи известието, което е подписано от изпълнителния шеф Марсел Боници.

На този стадий не излиза наяве какво тъкмо се съдържа в отговора на Хамрун, само че Боници добавя: " Искам персонално да благодаря на всички, които участваха и помогнаха със своите механически и професионални знания за правенето на документа в толкоз къс период ".

На 15 август Левски разгласи на своите последователи, че казусът е трансфериран от ръководителя на Контролната, етична и дисциплинарна комисия на УЕФА, към ръководителя на Апелативната комисия на европейската футболна централа, а крайното решение се чака през днешния ден.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР