Ръководството на гръцкият Олимпиакос не е дало обяснение защо в

...
Ръководството на гръцкият Олимпиакос не е дало обяснение защо в
Коментари Харесай

Алексей Спиридонов се насочва към Турция или арабския свят

Ръководството на гръцкият Олимпиакос не е дало пояснение за какво в последна сметка се отхвърли от контракт с европейския първенец със " сборная " от 2013 година Алексей Спиридонов за новия сезон. Това съобщи сътрудникът на съветския волейболист Дмитрий Резванов пред РИА Новости.

През миналия сезон Спиридонов, който е прочут със своята екстравагантност и чести провокативни дейности , игра в Урал, като приключи с отбора си на дванадесето място в съветската Суперлига. Преди това пък една година бе в Зенит (Казан). След прекратяването на сезона той съобщи, че не се усеща добре в съветското състезание и желае да играе в Европа, като даже бе пуснато инфо, че е мечтан от два италиански клуба.

" Не знам за какво Олимпиакос отхвърли контракта, клубът не изясни дейностите си по никакъв метод. Продължаваме да търсим тим за Алексей. Ще гледаме на всички места. Например може в Турция. Там обстановката е неразбираема и някои клубове към момента не разполагат със състезатели. Ще разгледаме разновидностите за турската лига, както и в арабските страни, може би “, сподели Резванов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР