Ръководството на ГЕРБ стои твърдо зад кмета на Банско Георги

...
Ръководството на ГЕРБ стои твърдо зад кмета на Банско Георги
Коментари Харесай

Цветанов се надява проблемите със ски зона Банско да се решат заради децата

Ръководството на ГЕРБ стои твърдо зад кмета на Банско Георги Икономов. Сигурен съм, че структурата на партията в Банско ще продължи да бъде една от първите в страната и ще завоюва отличен резултат на локалния и европейския избор следващата година. Това съобщи пред над 200 представители на ГЕРБ-Банско ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на празнична вечер, с която дружно изпратиха извънредно сполучливата 2018 година.

"Вярвам, че разсъдъкът ще надделее и проблемите в ски зона Банско ще бъдат решени, тъй като това е в интерес освен на феновете на зимните спортове, само че и на децата, които би трябвало да имат пълностоен достъп до природата ", уточни Цветанов пред актива на партията в Банско. Той изрази удовлетвореността си от най-новата облага на града - детска градина за близо 100 деца.

Кметът на Банско Георги Икономов благодари на Цветанов и на премиера Бойко Борисов за поддръжката през годините и за всичките планове, които бяха осъществени на територията на общината. По думите му средствата, които получава общината от държавното управление, способстват както за подобряването на средата за живот, по този начин и за развиването на туризма.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР