Ръководството на футболния Левски е отхвърлило оферта на стойност $250

...
Ръководството на футболния Левски е отхвърлило оферта на стойност $250
Коментари Харесай

"Левски" отказал $250 000 за младежки национал в немилост

Ръководството на футболния " Левски " е отхвърлило оферта на стойност $250 000 за младежкия национал Станислав Иванов, заяви Sportal.bg. Според информацията ползата към 21-годишния нападател е от американския " Чикаго Файър ".

Иванов изпадна в недружелюбност на ст. " Георги Аспарухов " в средата на предишния месец, когато отхвърли да премине в немския втородивизионен " Ерцгебирге " (Ауе), който оферираше €400 000 за младия гений. Бесен от позицията на голмайстора, притежателят на " сините " Наско Сираков подреди на треньорите да той да бъде пускан в игра, до момента в който не преподпише контракта си. Поради тази причина Стаси не е играл от 3 октомври.

Настоящият договор на Иванов изтича през юни 2021 година, което значи, че от 1 януари той има право да договаря с всеки клуб и през лятото да напусне " Левски " като свободен сътрудник. Което значи, че офертата от клуба от Мейджър лийг сокър е един от последните шансове на " сините " да вземат пари за своя младеж.

Същевременно треньорът на закъсалия финансово столичен клуб Славиша Стоянович даде да се разбере, че за момента никой от шефовете не мисли за трансферна политика. Приоритет е здравословното положение на играчите, огромна част от които бяха инфектирани с ковид.

" Левскари, в последните дни се появяват голям брой спекулации по отношение на селекцията в обичания клуб. В този миг ние не мислим за това. Най-важното за нас като треньорски щаб е футболистите, които бяха под карантина, да се възстановят изцяло и да стартират естествен подготвителен развой, както и да запазим здравето на останалите. Предстоят значими мачове до края на годината и би трябвало да се подготвим на мира за тях ", съобщи Стоянович посредством формалния клубен уебсайт Levski.bg.

По неофициална информация трите отсрочени мача на " Левски " от постоянния сезон в Ефбет лига - против " Локомотив " (Пд) (от XII кръг), " ЦСКА-София " (от XIII кръг) и " Берое " (от идния XIV кръг), ще бъдат планувани надлежно за 2 декември (сряда), 18 декември (петък) и 9 декември (сряда). Според Dsport.bg датите ще бъдат публично оповестени от спортно-техническата комисия към БФС в околните дни.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР