Ръководството на филмовите производители възнамерява да промени изцяло използването на

...
Ръководството на филмовите производители възнамерява да промени изцяло използването на
Коментари Харесай

Холивуд планира да замени секс сцените с компютърни изображения

Ръководството на филмовите производители има намерение да промени напълно потреблението на секс подиуми във филмите след пандемията от ковид. Планът е те да бъдат симулирани с CGI технология - компютърно генерирани изображения.

Филмовата промишленост се готви да възобнови работа, откакто бе спряна през март заради пандемията от ковид.

Според БГНЕС, документът от 22 страници на Търговската асоциация на филмовите редактори излиза с няколко оферти - „ сцените на непосредствен контакт “ да бъдат ''пренаписани, отстранени или преправени с CGI технология''.

На актьорите и актрисите ще бъдат изнасяни публично уроци по верни техники за миене на ръцете, като също по този начин има предложение кастингите да се организират зад плексиглас. Всички, които са на терен за фотоси, ще би трябвало да минават през коронавирусен тест всеки ден, а „ медицински чиновници за съблюдаване на разпоредбите за ограниченията против ковид “ могат да участват на всички кино събития. Целият личен състав, който работи зад камера, би трябвало да носи маски и шлемове, а в света на малкия екран публиката онлайн към момента не би трябвало да бъде връщана за излъчвания. Това са единствено част от условията, които следва да бъдат прегледани и най-вероятно ще бъдат признати от управлението на филмовата промишленост.

Наскоро стана ясно, че Том Круз и неговите сътрудници от „ Мисия невъзможна 7 “ ще продължат фотосите на изоставено място в Оксфордшир, Югоизточна Англия, в опит да бъдат надалеч от опасността от вируса.

„ Снимките на кино лентата към този момент доста се забавиха и няма симптом, че нещата скоро ще се върнат към естественото, тъй че това е метод да се опитат да възстановят нещата и да се движат още веднъж бързо и безвредно. Също по този начин е мъчно да се сдобиете с хотелски стаи сега, защото множеството от тях са затворени в обозримо бъдеще, тъй че това е метод да не се забавят нещата за още по-дълго. Това ще значи, че някои от най-големите звезди в света ще живеят в изящен къмпинг дружно с останалата част от екипа ", споделят източници.

Първият асистент режисьор на кино лентата Томи Гормли се надява фотосите да продължат от септември.

„ Надяваме се да стартираме да снимаме още веднъж през септември. Бяхме на дни от фотосите във Венеция - бяхме тъкмо в епицентъра, когато всичко стартира - тъй че трябваше да се затворим във Венеция за четири или пет дни ", споделя Гормли.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР