Ръководството на Фенербахче ще обмисли оттегляне от турската Суперлига, след

...
Ръководството на Фенербахче ще обмисли оттегляне от турската Суперлига, след
Коментари Харесай

Фенербахче ще обмисли оттегляне от турската Суперлига в резултат на инцидентите след мача с Трабзонспор

Ръководството на Фенербахче ще обмисли отдръпване от турската Суперлига, откакто част от техните играчи бяха нападнати от почитатели на Трабзонспор след успеха им като посетител с 3:2 през уикенда.

Привържениците на домакините нахлуха на терена и се сбиха с органите на реда и играчите на " фенерите ", като това бе следващият случай в шампионата на южната ни съседка през този сезон.

От Фенербахче оповестиха през днешния ден, че ще проведат изключително общо заседание на 2 април, а точките от дневния ред включват оценка на дейностите, които би трябвало да бъдат подхванати след случая, в това число отдръпването на 19-кратните първенци на Турция от локалния шампионат.

Президентът на ФИФА Джани Инфантино също взе отношение по проблема със случилото след дуела в Трабзон, осъждайки случая и в това време дефинира насилието в турската Суперлига като " недопустимо ".

След 30 изиграни кръга Фенербахче заема второ място в подреждането със 79 точки, на две зад водача Галатасарай. Тимът на Трабзонспор пък е на третата позиция в подреждането с 49 пункта.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР