Ръководството на ФБР е имало достатъчно основания да започне разследване

...
Ръководството на ФБР е имало достатъчно основания да започне разследване
Коментари Харесай

САЩ: В разследването на руската намеса няма политически пристрастия

Ръководството на ФБР е имало задоволително учредения да стартира следствие на членове на предизборния щаб на президента Доналд Тръмп, обвинени в сговор с представители на Москва, само че следствието не е било добре координирано и са позволени нарушавания, съобщи радио " Свободна Европа ".

Американското министерство на правораздаването разгласи, че няма данни за политически пристрастия или неправилна мотивация при следствието за връзките на президента Доналд Тръмп с Русия, което стартира през 2016 година, заяви CNN.

Изводът за неналичието на политическо въздействие е изработен в отчет ва основния контрольор на министерството Майкъл Хоровиц, обобщаващ резултатите от направената инспекция на събитията, свързани с следствието на съветската интервенция.

В документа, оповестен на 9 декември, се споделя, че обособени чиновници на ФБР са допускали неточности. Като образец се показва разрешението за наблюдаване на някогашния консултант на президента Доналд Тръмп по време на изборната му акция - Картър Пейдж. Според докладчика, сходна мярка е съмнителна от юридическа позиция.

Самият Тръмп интерпретира отчета като удостоверение за " опит да се смъкна държавното управление ". /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР