Ръководството на европейския клубен шампион Реал Мадрид и голямата звезда

...
Ръководството на европейския клубен шампион Реал Мадрид и голямата звезда
Коментари Харесай

Роналдо отново с претенции към Реал

Ръководството на европейския клубен първенец Реал Мадрид и огромната звезда на тима Кристиано Роналдо са влезнали в сериозен спор, твърди EcoDiario.

Според изданието, петкратният притежател на Златната топка е твърдо решен да напусне "Сантяго Бернабеу " поради последното изявление на Флорентино Перес. Президентът на "кралския клуб " предложения най-скъпия футболист на планетата Неймар в Мадрид с думите, че при "белите " ще има всички шансове да завоюва най-ценната самостоятелна премия във футбола.

Това подразнило извънредно доста португалския национал и той е твърдо решен да не възобновява контракта си, който изтича през 2021 година Нещо повече – Роналдо упорства освобождаващата му уговорка от 1 милиард евро да бъде доста понижена. Представителите на Кристиано към този момент са почнали диалози с Реал в опит да се стигне до компромисен вид, който да устройва и двете страни.

Това е следващ случай, в който медиите в Испания пишат, че 32-годишният нападател е афектиран и желае да напусне. През лятото още веднъж имаше спекулации, че Роналдо е ядосан поради данъчните кавги.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР