Ръководството на Етър започна преговори с Барселона за привличането на

...
Ръководството на Етър започна преговори с Барселона за привличането на
Коментари Харесай

Етър започва преговори с Барселона за Мане

Ръководството на Етър стартира договаряния с Барселона за привличането на халфа Аласана Мане за още една година. През пролетта 20-годишният полузащитник се показа чудесно при болярите и бе с съществена роля за оставането им в елита. Гамбиецът с испански паспорт се наложи в титулярния състав на Етър и напролет той изигра 15 турнирни мача, в които означи два гола и направи асистенция. Едно от попаденията бе доста значимо - против Пирин в Благоевград за триумфа с 1:0. С него болярите отстраниха орлетата и направиха решителна стъпка към оцеляването в Първа лига.

Ръководството на Етър ще задържи и тарана Алиун Бадара. Сенегалецът бе водещият изпълнител на тима през акцията. Той взе участие в 28 дуела в шампионата. В тях здравият централен нападател вкара 10 гола. Към него има интерес от португалски отбори, само че към този момент Бадара остава на " Ивайло ".

 Левски - Етър 1:1 @@@

Футболистите на Етър ще преминат медицински прегледи преди старта на подготовката от 15 до 17 юни. На идващия ден отборът ще направи първата си подготовка. Ръководството възнамерява лагер в Дряново. Засега са уредени две контроли - против втородивизионните Литекс и Ботев Гълъбово.

От " Ивайло " към момента пазят безмълвие по въпроса дали Красимир Балъков ще продължи да работи в клуба.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР