Ръководството на Етър изрази задоволството си от факта, че жалбата

...
Ръководството на Етър изрази задоволството си от факта, че жалбата
Коментари Харесай

Възмездие за Етър, наказаха съдията Петър Костадинов

Ръководството на Етър изрази задоволството си от обстоятелството, че жалбата му против съдийството на Петър Костадинов, който управлява дуела за Купата на България със Славия, е била задоволена.

" Болярите " имаха куп искания по отношение на дейностите на рефера, като най-голямото им неодобрение бе по отношение на двете отсъдени дузпи, които в последна сметка обърнаха мача от 0:1 до 3:1 в интерес на " белите ". Съдийската комисия разгласи, че е " позволена очевидна значима неточност, повлияла на крайния резултат ", като увери, че Костадинов ще бъде осъден.

 Славия победи Етър с 3:1 и е на полуфинал за Купата на България
Поредна съдийска подигравка! Славия на полуфинал за Купата след две скандални дузпи!

Петър Костадинов унищожи мача във Велико Търново

Ето какво написа в решението на БФС:

В Съдийската комисия при БФС е постъпила тъжба от Етър за срещата от 1/4-финалите на Купа България сред тимовете на Етър и Славия. В същата са изложени изказвания за неправилни отсъждания на основния арбитър Петър Кирилов Костадинов. Визирани са обособени обстановки в срещата. На свое съвещание на 21.12.2017 година

Съдийската комисия при БФС прегледа в детайли описаните в жалбата обстановки и установи, че управлението на основния рефер Петър Кирилов Костадинов е оценено в отчета на съдийския наблюдаващ. Констатирана е очевидна значима неточност, повлияла на крайния резултат. Поставена е съответната оценка, съгласно правилника за футболното съдийство. Допуснатата очевидна значима неточност е оценена и от Семеен кодекс при БФС.

С оглед на горното Семеен кодекс при БФС е глобила основния арбитър Петър Кирилов Костадинов съгласно Правилника за футболното съдийство. Молим Ви да имате поради, че цитираният Правилник се ползва и в случаите, в които не е подадена тъжба от съдийско естество. Това е по този начин, тъй като БФС и Съдийската комисия са построили стройна система за оценяване дейностите на всеки един арбитър и съдийски наблюдаващ.

 Красимир Балъков е новият треньор на Етър
Красимир Балъков е новият треньор на Етър

Бронзовият медалист от САЩ`94 застава отпред на " болярите "

Приетата система дава задоволително съображение за правилна оценка на представянето на съдийската бригада. С оглед на изложеното нагоре Ви молим да имате поради, че Семеен кодекс при БФС ползва прецизно и поредно Правилника на футболното съдийство, като Ви уверяваме че същото е сторено и в посочения от Вас случай, се споделя в писмото на Съдийската комисия на БФС.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР