Ръководството на единствената българска консервативна партия “Презареди България – ББЦ

...
Ръководството на единствената българска консервативна партия “Презареди България – ББЦ
Коментари Харесай

Бареков с ключови срещи на високо ниво в Страсбург

Ръководството на единствената българска консервативна партия “Презареди България ” – ББЦ организира ключови срещи на високо равнище в Страсбург с Марко Дзани, дясната ръка в Европейския парламент на водача на Северната Лига Матео Салвини, и с управлението на ЕКР и АКРЕ.

Акцент в диалозите е бил новият политически и закостенял план “Обединени консерватори ” в България. Евродепутатът Николай Бареков лично е срещнал европейските консерватори  с напредъка на договарянията сред „ Презареди България ”-ББЦ  и останалите консервативни партии в у нас (включително и Атака), като е подчертал, че обединението ще бъде оповестена през февруари, а задачата - най-малко втора политическа мощ на европейските избори и лъчение на огромен брой евродепутати.

По време на диалозите са били разисквани и бъдещите сурови и безапелационни ограничения за преустановяване на незаконната миграция по суша и море в Европа.

„ Макар и от различен съюз - “Европа на нациите и свободите ” с господин Дзани ще работим по основаването на огромен родолюбив и закостенял блок в идващия Европарламент ”, осведоми Бареков минути след края на срещата. „ Италианската консервативна партия Северна Лига е първа мощ и се готви да нападна Европарламента с голям брой депутати ”, допълни  той.

„ Бях осведомен с развиването на диалозите сред водачите на Северна лига и на полските консерватори господин Матео Салвини и пан Качински за построяването на общ съюз в идващия Европейски парламент, който да пребори социалистите и да бъде незаобиколима и най-малко втора мощ ”, разкри още българският евродепутат.

След срещата с водача на Европейските консерватори и реформисти /ЕКР/  в Европейския парламент професор Ришард Легутко и с водача на Алианса на Консерваторите в Европа /АКРЕ/  и водещ претендент за ръководител  на Европейската комисия Ян Захрадил стана ясно, че стартира подготовка на огромно и значимо събитие, което ще се състои за първи път у нас.

„ С тяхна поддръжка приготвяме най-големия конгрес на Консервативните партии в света - Конгреса, който ще се организира напролет в София ”, осведоми Бареков.

Евродепутатът добави още, че задачата на консерваторите е да ръководят и да реформират боледуващия Европейски Съюз. „ България и Европа се нуждаят от нашите консервативни хрумвания за опазване на нациите, независимостта и правовата система на демокрацията ”, безапелационен е той.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР