Ръководството на е предложило нов договор на Здравко Димитров и

...
Ръководството на е предложило нов договор на Здравко Димитров и
Коментари Харесай

Здравко Димитров се обвързва дългосрочно с Левски

Ръководството на е предложило нов контракт на Здравко Димитров и се чака напълно скоро крилото да подпише подобен с клуба, оповестява " Тема спорт ".

Настоящата договорка сред двете страни изтича през лятото на идната година и шефовете на " Герена " не желаят да изтърван атакуващия футболист без пари, тъй като той може да договаря след Нова година с други клубове.

Спортно-техническият щаб на " сините " е доста удовлетворен от представянето на Здравко Димитров и неотдавна помощник-треньорът Цанко Цветанов засипа с похвали крилото. Атакуващият футболист промени образа си под управлението на Станимир Стоилов и ускори играта си в отбранителен проект и доста постоянно оказва помощ на Иван Горанов полевия фланг, а мощната му страна е положителната техника на скорост, с която доста постоянно преодолява противниковите бранители.
свързани новини9620на 19.11.2020
" Сините " обмислят да предложат дълготраен контракт на Димитров, а при добра оферта от чужбина да го продадат на преференциална цена, която да внесе свежи пари в касата на клуба.

Здравко Димитров дойде на " Герена " през лятото на 2019 година с трансфер от Септември София дружно с Асен Чандъров, само че вторият не се задържа дълго в отбора и бе върнат скоро на столичния отбор, след което бе трансфериран в румънския Академика Клинчени.

Димитров изигра 62 мача със " синия " екип във всички шампионати, в които съумя да означи три попадения.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР