Ръководството на е информирало тази сутрин за решението си да

...
Ръководството на е информирало тази сутрин за решението си да
Коментари Харесай

Барселона информира Дани Алвеш за бъдещето му

Ръководството на е уведомило тази заран за решението си да не предлага нов контракт на бразилеца, твърди каталунският „ Спорт “. Това значи, че след 30 юни, когато изтича актуалният договор на 39-годишния десен бек, той към този момент няма да бъде състезател на " блаугранас ".

Алвеш сега към този момент е във почивка, откакто изигра два мача с националния тим на Бразилия. Той изчакваше решението на клуба, за което е бил известен през днешния ден.

Бразилецът се завърна в Барселона в края на предходната година и от януари, когато получи правото да играе, постоянно бе титуляр в състава на Чави Ернандес, макар че наставникът на каталунлците взе решение да не го картотекира за мачовете от Лига Европа. Алвеш въпреки всичко записа общо 17 мача.

Алвеш е декларирал пред управлението, че желае да остане, като е подготвен да одобри всевъзможен договор, който му бъде препоръчан. От „ Камп Ноу “ обаче са решили друго, което съгласно " Спорт “ значи, че в клуба към този момент са сигурни, че ще съумеят да привлекат капитана на Челси Сесар Аспиликуета.

Самият Алвеш има упоритостта да бъде част от състава на Бразилия на Световното състезание в Катар. За да стане това обаче, той би трябвало да играе допустимо най-често, тъй че ще е забавно къде опитният бразилец ще продължи кариерата си.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР