Ръководството на Дунав Русе заяви, че отборът е отказал възможността

...
Ръководството на Дунав Русе заяви, че отборът е отказал възможността
Коментари Харесай

От "Дунав" Русе отказали да се включат в делото на ЦСКА в Арбитражния съд

Ръководството на " Дунав " Русе съобщи, че тимът е отказал опцията да се включи в делото на ЦСКА против УЕФА, заведено в Арбитражния съд в Лозана (КАС). " Червените " бяха отстранени от евротурнирите минути преди жребия за първия прелиминарен кръг на Лига Европа, а на тяхно място влязоха " драконите ", които на 29 юни гостуват в Казахстан на Иртиш.

Днес (26 юни) се чака решение на КАС по жалбата на ЦСКА.

" На 15 юни дойде писмо от УЕФА за картотекиране на футболисти за Лига Европа и със питане дали имаме опция за присъединяване в шампионата. Четири дни по-късно - на 19 юни, изпратихме писмо в УЕФА, че сме съгласни и имаме подготвеност да играем в предварителния кръг, в случай, че бъдем поканени от УЕФА. На 23 юни при нас пристигна писмо, в което ние бяхме канени да участваме по дело на ЦСКА против УЕФА, само че ние отказахме. Днес има дело, което е заведено от ЦСКА, в което " Дунав " е обсъждан като страна на разногласието и до края на деня би трябвало да излезе публично решение на КАС ", изясни изпълнителният шеф Ивайлов Петков.

" Драконите " към този момент са обезпечили пътуването си до Казахстан. Те отпътуват във вторник (27 юни). Треньорът Веселин Великов е убеден в подготовката, само че уточни противниците на русенци за любимци.

" Отиваме като новобранци, тимът на " Иртиш " е любимец. За нас е огромен бонус, че ще играем в Лига Европа, защото никой не се е надявал на това. Мисля, че успяхме да проучим " Иртиш ". Изправяме се против в действителност добър тим, който няма спиране в шампионата, защото сега то тече. Няма да ни е леко, само че и на тях няма да им е леко ", безапелационен е той.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР