Ръководството на Дунав обяви, че от днес стартира продажбата на

...
Ръководството на Дунав обяви, че от днес стартира продажбата на
Коментари Харесай

Важно за феновете на Дунав

Ръководството на Дунав разгласи, че от през днешния ден започва продажбата на билети за домакинския мач на " драконите " против Етър. Срещата е на 7-ми август от 20:30 часа.

 Официално: Дунав продаде Самир Аясс
Официално: Дунав продаде Самир Аясс

Футболистът подписа с ливанския Ал Ахед

Цената на всички пропуски ще е 8 лв..

Ето и формалното известие на клуба:

" Пропуските са с цена 8 лева Те могат да бъдат открити в магазин " SportLic " на бул. " Цар Фердинанд " 3 /в постройката на " Здравко Чампоев " до Градските хали/. Това важи и за 5 от офисите на " Нетуоркс България " в Русе - на ул. " Църковна самостоятелност " 18 /на партера на постройката на Проектантска организация/; в квартал " Възраждане " на улица " Плиска " 78 вход " Д " на блок " Мадара " ; в МОЛ Русе на бул. " Липник " 121 Д; в квартал " Дружба " на ул. " Васил Левски " 4 /сградата на Солидарност до ASB/ и на улица " Борисова " 40 в сервиз " Милков ". За централната естрада билетите ще са с цена 20 лева и ще се продават единствено в магазин " SportLic ".

Пропуските са в продажба на тези обекти до 13:00 ч. на 7 август, понеделник. От 18 ч. те могат да бъдат открити на касите на стадиона. Вратите отварят в 18:30 ч.

Продължава и продажба сезонни карти за второто следващо присъединяване на тима в Първа професионална лига. Те са с цена 100 лева и са налични в магазин " SportLic " на бул. " Цар Фердинанд " 3 /в постройката на " Здравко Чампоев " до Градските хали/.

 Никола Попов ще свири ЦСКА - Локо (Пд), Владимир Вълков поема Верея - Левски
Никола Попов ще свири ЦСКА - Локо (Пд), Владимир Вълков поема Верея - Левски

Вижте и останалите съдийски назначения за 4-я кръг на Първа лига

Картите ще обезпечат достъп на всички техни притежатели до домакинските срещи от шампионата на Първа лига на русенския тим през есенния и пролетния полусезон, както и за тези от шампионата за Купата на България. За задачата за притежателите им е обособен цялостен бранш до централната естрада под козирката, за която пък в послание са и ВИП карти с цена 300 лева за възрастни и 150 лева за деца.

До останалната част от трибуните децата до 12 година още веднъж ще имат безвъзмезден достъп.

Вече е подготвена системата за специфична отбрана на всички карти и билети. Те ще имат неповторими кодове, които ще се ревизират с четци на влизане на стадиона. Поради това от управлението на клуба предизвестиха почитателите да се снабдят с повече самообладание и схващане. Веднъж влезнали пък, те няма да могат да излизат и отново да се връщат. След като мине съответната карта или билет през четеца, това не може да се повтори в границите на същия мач.

Отново са взети и съществени предохранителни ограничения. На всички браншове, както и на входовете на стадиона ще има камери, които ще наблюдават за сигурността на стадиона. За задачата ще работят още охранителна компания и служители на реда. На влизане пък всеки ще бъде проверяван и с железни детектори. Няма да бъдат допускани хора с бутилки и използвали алкохол ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР