Ръководството на Дома за стари хора в Берковица се обръща

...
Ръководството на Дома за стари хора в Берковица се обръща
Коментари Харесай

Пенсионери от Берковица благодарят за щедри дарения по случай Великден

Ръководството на Дома за остарели хора в Берковица се обръща с голяма признателност към хората, които с даренията си направиха великденските им празници незабравими.
Столичната фондация „ Предай нататък “ закупи и даде агнешко месо за празничен обяд на потребителите за Великден. Ученическия съвет при ПГ „ Д-р Иван Панов “ в града под Ком пък подариха на пенсионерите козунаци, плодове, бонбони и сокове без захар. Кристина Георгиева Рангелова от Велико Търново, която е щерка на една от потребителките там - Иванка Рангелова, също подари осемдесет броя козунаци в символ на признателност за грижите. Внучката на друга от пенсионерките там Евгения Петкова от Германия пък подари на бабите и дядовците 50-инчов смарт тв приемник с двугодишен контракт за телевизия.
„ Благодарим Ви, дами и господа. Благодарим Ви за Вашата съпричастност към възрастните хора и техните потребности, за Вашето великодушие и благотворителност, за това, че в навечерието на светлия християнски празник Великден с направените от Вас дарения Вие върнахте вярата на старите хора, че положителното съществува и надвива над сивотата на делника. Желаем на Вас и Вашите фамилии доста здраве, благополучие и благополучие “, написаха от община Берковица.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР