Ръководството на ЧЕЗ Разпределение проведе среща с кметове на общини

...
Ръководството на ЧЕЗ Разпределение проведе среща с кметове на общини
Коментари Харесай

ЧЕЗ Разпределение инвестира 1 млн. лв. в подобрения на електрозахранването във Видин


Ръководството на ЧЕЗ Разпределение организира среща с кметове на общини и техни представители от област Видин. По време на срещата бяха показани осъществените капиталови планове през 2018 година, проектите и целите на компанията за 2019 година

През миналата година на територията на област Видин беше осъществена рехабилитация на въздушни и кабелни линии приблизително напрежение за 630 000 лева Реконструкции на мрежа ниско напрежение за 220 000 лева беше изпълнена в селата Кошава, Акациево, Иново, Капитановци, Буковец и Динковица в община Видин, в с. Подгоре община Макреш, в с. Извос, общ. Белоградчик, както и в гр. Брегово. 50 000 лева бяха вложени в построяването на нов трафопост в с. Покрайна, общ. Видин. 90 000 лева вложи сдружението в автоматизирани уреди, с които ще се редуцира времето за локализиране на повреди и ще се усъвършенства качеството на електрозахранването в обитаеми места в региона.

През 2019 година ЧЕЗ Разпределение България ще влага 1 млн. лева в усъвършенствания на електрозахранването в област Видин. За реорганизация, ремонт и хидроизолация на уреди ще бъдат вложени 143 000 лева, като с това ще се усъвършенства сигурността на електроподаването в селата Ракитица, Рупци, Синаговци, Г. Мариново, Дружба, Каленик, Слана бара, Кошава, Бело поле в общ. Белоградчик, както и в градовете Димово, Видин, Белоградчик и Кула. За рационализация на мрежи ниско напрежение в региона ще бъдат вложени 70 хиляди лева Нов трафопост за 50 хиляди лева ще бъде построен в гр. Кула. 256 хиляди лева ще бъдат вложени в рехабилитация на електропровод, който зарежда Кула и Грамада.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР