Ръководството на ЧЕЗ проведе среща с кметове на общини и

...
Ръководството на ЧЕЗ проведе среща с кметове на общини и
Коментари Харесай

ЧЕЗ увеличава двойно инвестициите си в Монтана

Ръководството на ЧЕЗ организира среща с кметове на общини и техни представители от област Монтана. Домакин на събитието бе зам.-областният шеф Нина Петкова.
Карел Крал, Регионален управител на ЧЕЗ за България, срещна представителите на общините от региона с проектите и целите на компанията. Петър Холаковски, изпълнителен шеф на ЧЕЗ Разпределение България, показа осъществените вложения в региона през 2016 година, осъществяването им през 2017 година и опциите за развиване на енергийната инфраструктура в бъдеще. По време на диалозите бяха показани съответните обекти, чието пускане следва, и до какви усъвършенствания ще докара тяхното осъществяване.

" Благодаря, че спазвате поетите задължения от предишни наши срещи. Оценяваме положителното съдействие “, сподели зам.-областният шеф Нина Петкова по време на срещата.

„ Във всички аспекти на нашата активност ще продължаваме политиката си на правилни, ясни и транспарантни връзки с потребителите и общините, която компанията постоянно е следвала. Клиентите са наш главен приоритет, а повишението на качеството на услугите е цел, която няма да се уморим да следваме. За нейното реализиране ще разчитаме на локалните управляващи, които са наши уважавани и дългогодишни сътрудници “ коментираКарел Крал, районен управител на ЧЕЗ за България.

„ През 2017 година ЧЕЗ Разпределение увеличаваповече от двойно размера на вложените средства в реорганизация и възобновяване на мрежата в област Монтана спрямо миналата година. Компанията ще вложи в района 2.2 млн. лева Реализацията на плануваните планове ще ни разреши да подобрим качеството на доставките за клиентите на ЧЕЗ в региона. Отделно ще изкупим всички уреди, за които се показват нужните документи, а за нови присъединения ще отделим към 118 хиляди лева “, добави Петър Холаковски, изпълнителен шеф на ЧЕЗ Разпределение България.

Посещението на управлението на ЧЕЗ в гр. Враца е частпоредица от срещи с представители на общините в Западна България.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР