Ръководството на ЧЕЗ проведе среща с кметове на общини и

...
Ръководството на ЧЕЗ проведе среща с кметове на общини и
Коментари Харесай

5,2 млн. лв. инвестира ЧЕЗ разпределение в област Благоевград през 2019 г.

Ръководството на ЧЕЗ организира среща с кметове на общини и техни представители от област Благоевград. Карел Крал, Регионален управител на ЧЕЗ за България, срещна представителите на общините от региона с проектите и целите на компанията. Петър Холаковски, изпълнителен шеф на ЧЕЗ Разпределение България показа осъществените вложения в региона през 2018 година, осъществяването им през 2019 година и опциите за развиване на енергийната инфраструктура в бъдеще. По време на диалозите бяха показани съответните обекти, чието пускане следва, и до какви усъвършенствания ще докара тяхното осъществяване.

През 2019 година ЧЕЗ Разпределение България възнамерява да влага в региона 5,2 млн. лева в създаване на уреди приблизително и ниско напрежение, в реорганизация на мрежата, присъединение на нови клиенти и внедряване на система за отдалечено обслужване на електромерите. Използването на системата ще увеличи сигурността на мрежата и ще даде опция за доста по-стриктен надзор и по-бързи реакции.

Компанията ще построи 6 нови трафопоста - в селата Дъбница, Мосомище, Огняново, Лъжница, Хърсово и кв. Струмско на Благоевград. Инвестицията възлиза на над 250 000 лева Ще бъде осъществена реорганизация на въздушни линии, които зареждат 85 обитаеми места в общините Разлог, Гоце Делчев, Сандански, Петрич и Благоевград на обща стойност 641 000 лева Компанията ще рехабилитира кабели в градовете Разлог, Гоце Делчев, Петрич, Сандански и Благоевград за 513 000 лева 510 000 лева ще бъдат вложени в реорганизация на мрежа ниско напрежение в села в общините Петрич, Благоевград, Гърмен, Сатовча, Сандански и Якоруда.

Посещението на управлението на ЧЕЗ в гр. Благоевград е част поредност от срещи с представители на общините в Западна България. Събитията са част от политиката на открита, дейна и диалогична връзка на компанията с локалните управляващи на територията, която обслужва.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР