Ръководството на Черно море охлади мераците на колегите си от

...
Ръководството на Черно море охлади мераците на колегите си от
Коментари Харесай

Четирима играчи на Черно море са в полезрението на Ботев

Ръководството на Черно море охлади мераците на сътрудниците си от Ботев (Пловдив). " Жълто-черните " са били отправили запитвания за цели четирима футболисти на варненци, написа " Тема Спорт ".

В проектите на " канарчетата " за зимната селекция са централният бранител Влатко Дробаров, както и нападателят Йевхен Сердюк. Наред с това Азрудин Валентич е изискал да му обезпечат още десния бек Виктор Попов и офанзивния халф Родриго Енрике.
 Черно море търси нападател и крило
Черно море търси нападател и крило

Уредиха 5 контроли

От Черно море са поискали над 1 млн. евро за играчите си, а сумата незабавно е отказала шефовете на Ботев. В момента " жълто-черните " не престават само договарянията за Сердюк. Цената на централния нападател обаче е над 300 хиляди евро и до договорка е доста малко евентуално да се стигне. Причината - треньорът на варненци Илиан Илиев желае освен да задържи състава си в борбата за третото място, само че и да го укрепи.

На " Тича " към този момент дебаркира френският нападателен футболист Мазире Соула. Клубът пък бе изоставен от вратаря Иван Дичевски, Джеваро Непонусено, Зе Гомеш и Фоде Гираси.

През пролетта точно Ботев и Черно море ще водят люта борба за бронзовите медали, като в нея се чака да се включат Славия и Левски.
 Ботев взе експерт от Шахтьор (Донецк)
Ботев взе експерт от Шахтьор (Донецк)

Анализатор е
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР