Ръководството на Челси отхвърли оферта от градския съперник Арсенал за

...
Ръководството на Челси отхвърли оферта от градския съперник Арсенал за
Коментари Харесай

Арсенал изненада Челси с оферта за Давид Луис

Ръководството на Челси отхвърли оферта от градския противник Арсенал за централния защитник Давид Луис. Новината се появи съвсем по едно и също време в английския „ Дейли Мейл” и френския „ Л’Екип”.

„ Топчиите” несъмнено търсят най-малко един нов централен бранител, откакто Лоран Кошчелни отпътува в посока Бордо. До момента мениджърът Унай Емери удря на камък в контактите си с евентуални попълнения и това съществено е тормозило всички в клуба.

Именно поради опасенията, че клубът няма да може да попълни дупката в сърцето на защитата, Арсенал е отправил оферта за 32-годишния Луис. „ Л’Eкип”, който е има много положителни контакти с сътрудника на играча Киа Джорабчиан, показва обстановката по малко по-драматичен метод, описвайки южноамериканеца като „ обезверено желаещ” трансфер в посока „ Емиратс”.

Челси обаче никога няма желание да продава Луис първо поради трансферното несъгласие, наложено над клуба за този и идващия пазарни прозорци. На всичкото от горната страна по-рано тази година бранителят подписа нов 2-годишен контракт. Като се прибави и фактът, че това би представлявала продажба в интерес на директен конкурент в борбата за топ 6, начинанието на Арсенал наподобява доста мъчно осъществимо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР