Ръководството на Челси окончателно отказа да плати клаузата за разтрогване

...
Ръководството на Челси окончателно отказа да плати клаузата за разтрогване
Коментари Харесай

Челси отказа да плати за Сари

Ръководството на Челси дефинитивно отхвърли да заплати клаузата за анулиране на контракта на Маурицио Сари и към този момент е съвсем несъмнено, че той няма да застане отпред на лондончани. Последният период за заплащането на 8-те милиона евро, заложени в контракта на наставника с Наполи, изтече довечера, само че сходна сума не бе преведена в офисите на “Сан Паоло”.

Макар да бе уволнен от Наполи и на негово място да бе назначен Карло Анчелоти, съгласно италианските закони договорът на наставника остава в действие, в случай че той не бъде разтрогнат по взаимно единодушие. Сега последната алтернатива пред Сари е да опита да скъса договора по правосъден път, само че процесът може да се проточи дълго, а от Челси не са склонни да чакат.

Последните информации са, че “сините” към този момент обмислят други разновидности за нов управител, като най-често спряганото име е на Лоран Блан. Лондончани могат да запазят на поста и актуалният си управител Антонио Конте, който има контракт за още една година.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР