Ръководството на Челси е взело изненадващо решение да направи опит

...
Ръководството на Челси е взело изненадващо решение да направи опит
Коментари Харесай

Обрат: Челси ще се опита да задържи Сари

Ръководството на Челси е взело изненадващо решение да направи опит да задържи мениджъра на тима Маурицио Сари на " Стамфорд Бридж ". Досега се смяташе, че лондончани са съгласни да се разделят с италианеца, който е все по-близо до треньорския пост в Ювентус. Изакваше се единствено Челси да откри подобаващия заместител на Сари, след което да го пусне да се завърне в родината си. Според " Сън " в британския клуб обаче са решили, откакто са разискали деликатно обстановката, че няма смисъл да се разделят с мениджъра си тъкмо когато неговите способи на работа започнаха да дават резултат. Поради тази причина управлението е сметнало, че е по-добре Сари да остане, в сравнение с да бъде назначен нов управител.

Италианецът има контракт с Челси за още две години, само че се твърди, че той и щабът му към този момент са се разбрали с Юве и желаят непременно да се завърнат на Апенините.

Ако от Челси не съумеят да убедят Сари да остане, то най-големият любимец за поста е Франк Лампард. Лондончани обаче към момента не са се свързали с неговия сегашен клуб Дарби Каунти. Макс Алегри, Жозе Моуриньо, Стив Холанд, Рафа Бенитес, Хави Грасия и Нуно Еспирито Санто са измежду спряганите за мениджърската позиция на " Стамфорд Бридж "..
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР