Ръководството на БСП свали политическото си доверие от градския председател

...
Ръководството на БСП свали политическото си доверие от градския председател
Коментари Харесай

БСП свали доверието си от градския председател на партията във Варна

Ръководството на Българска социалистическа партия смъкна политическото си доверие от градския ръководител на партията във Варна Борислав Гуцанов. Решението беше оповестено от водача на социалситите Корнелия Нинова след провелото се в морската столица съвещание на пленума на Българска социалистическа партия.

" Взехме нелеко решение, което е подчинено на едно предпочитание – обновяване, смяна на статуквото. Когато искаш смяна в страната, първо би трябвало да покажеш смяна в себе си. Борислав Гуцанов от през днешния ден е със свалено политическо доверие ", сподели тя.

До избора на нов ръководител от градската конструкция краткотрайно изпълняващ длъжността ще е Христо Боев. Конференцията ще се организира при започване на септември.

Като претекстове за промяната на Гуцанов се показват положението на структурата на Българска социалистическа партия в крайморския град, представянето на последните локални избори и несъгласия в организацията.

Според Нинова варненската конструкция на социалистите, няма да пострада от отстраняването на Гуцанов. Изрази и вяра, че той ще остане в редиците на Българска социалистическа партия и ще продължи да работи за партията, оповестява " Дарик ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР