Ръководството на Ботев Враца не одобри политиката на своя съперник

...
Ръководството на Ботев Враца не одобри политиката на своя съперник
Коментари Харесай

Ботев Враца се заигра с Царско село: Пускаме свободен вход за феновете им

Ръководството на Ботев Враца не утвърди политиката на своя противник във Втора лига – Царско село, който взе решение билетите за семействата му до края на сезона да костват по 20 лв..

Врачани изрично се разграничиха от сходно решение и даже се зарекоха, че ще пуснат свободен ход за последователите на Царско село при идващото им посещение във Враца.

От Ботев използваха формалния си профил в една от обществените мрежи, с цел да разпространят особено известие, което ние публикуваме без редакторска интервенция:

"Няма значение от какво се опасяват Царско село. Дали, че все пак към момента им дишаме във врата или тъй като на директния мач ще има повече врачани по трибуните. Важното е да не им се сърдим, тъй като тим без почитатели няма по какъв начин да оцени нелепостта да сложиш 20 лева билет в Б група. В този ред на мисли - на идващия ни мач с тях във Враца ще пуснем ВСИЧКИ техни почитатели гратис ".

Царско село е водач в класирането във втория ни ешелон с 47 точки. Ботев Враца е втори с 44. На 16 април врачани гостуват на софиянци в мач от 24-ия кръг на Втора лига.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР