Ръководството на Ботев (Враца) е предложило нови договори на трима

...
Ръководството на Ботев (Враца) е предложило нови договори на трима
Коментари Харесай

Ботев задържа трима титуляри

Ръководството на Ботев (Враца) е предложило нови контракти на трима съществени играчи, съобщи " Тема Спорт ". Става въпрос за Мартин Христов, Спас Георгиев и Браян Мендоса. И тримата са в ариергарда на врачани, като Георгиев е употребен и в предни позиции.

Желанието на старши треньора Христо Янев е тримата да останат в отбора за по-дълъг интервал. Контрактите им са до лятото, а управлението има вяра, че Янев ще успее да избави отбора от изпадане и те ще са нужни и за идващия сезон.

Нападателят Браян Переа пък към този момент се е прибрал в родината си Колумбия. Той бе осъден за последните два мача и си е тръгнал по-рано от останалите. Той има контракт до 2025 година и се чака да се върне за старта на зимната подготовка, макар че към него има сериозен интерес от България и чужбина.

Очаква се за старта на зимната подготовка да са на линия и трайно контузените Мирослав Маринов и Чавдар Ивайлов.

С Ботев (Враца) пък към този момент се смята за завършил Момчил Цветанов. Той е бил изпъден персонално от старши треньора Христо Янев. Това се е случило след мача със Септември за Купата на България. Двамата са имали съществени разминавания.

От управлението на врачани пробваха да отракат, че е имало скандал, като обявиха, че Цветанов се е прибрал вкъщи, с цел да се лекува, тъй като е болен. Това обаче не дава отговор на истината. Левият халф-бек най-верояьтно ще продължи кариерата си в различен тим от елита - Крумовград.
 Ботев (Враца) обмисля да си върне бранител
Ботев (Враца) обмисля да си върне бранител

Търсят подсилване
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР