Ръководството на Ботев (Пловдив) отправи призив за допускане на публика

...
Ръководството на Ботев (Пловдив) отправи призив за допускане на публика
Коментари Харесай

Ботев поиска да има публика във финалния плейоф

Ръководството на Ботев (Пловдив) насочи апел за допускане на аудитория на плейофа за Лига Европа със Славия. Ето какво написаха " канарчетата " на своя формален уебсайт:

" От началото на изключителното състояние в България, ПФК Ботев Пловдив съблюдава всички противоепидемични ограничения. Нашият Клуб следи прецизно условията, избрани от Националния действен щаб и Правителството на Република България, като изрича своите възторженостти за метода, по който управителните органи се оправиха с тежката за страната ни конюнктура.

В неделя следва да се изиграе финалният плейоф за установяване на последния представител на България в Лига Европа. В мача ще се изправят тимовете на Славия (София) и Ботев (Пловдив).

ПФК Ботев Пловдив се обръща към Националния действен щаб и БФС с молба дуелът ДА НЕ съдебна експертиза играе без аудитория. Нека позволим на почитателите на двата отбора да се насладят на конфликта, за който двата клуба поставиха неимоверни старания през целия футболен сезон.

Футболът е за почитателите и точно заради тази причина ние призоваваме последователите да бъдат позволени до трибуните на стадион „ Славия “. Разбира се, в случай че това бъде разрешено, феновете ще съблюдават заложените от Националния действен щаб противоепидемични ограничения, а точно сядане през една седалка или разстояние сред феновете от 1.5 метра за секторите без седалки.

С почитание,

ПФК Ботев Пловдив "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР