Ръководството на Ботев (Пловдив) изказва своята благодарност към хилядите фенове,

...
Ръководството на Ботев (Пловдив) изказва своята благодарност към хилядите фенове,
Коментари Харесай

Ботев благодари на феновете за подкрепата в първия мач на Колежа

Ръководството на Ботев (Пловдив) изрича своята признателност към хилядите почитатели, които извършиха до краен лимит стадион " Христо Ботев " в събота. " Колежа " беше открит с дуел против Левски пред 18 000 фенове.
 КПБП: Дано футболисти и ръководители са разбрали какво значи любовта към Ботев КПБП: Дано футболисти и ръководители са разбрали какво значи любовта към Ботев
" Благодарим ви, че опазихте нашия дом и подкрепяхте тима от първия до последния съдийски сигнал! Врящият казан, в който превърнахте " Колежа ", накара гостите от България и чужбина да останат без мирис от видяното. 

Представянето Ви по трибуните бе на международно равнище! Ниво, невиждано в България в последните години! 

Изказваме своята признателност и към всички чиновници, които работиха изключително и поставиха неимоверни старания по организацията на това огромно събитие! 

Благодарим и на всички доброволци, които отделиха от свободното си време и без чиято помощ футболното събитие на Пловдив нямаше да се състои! 

Най-вероятно сме позволили и неточности, които ще се опитаме да изправим в идващите домашен мачове! 

Ботев е безконечен - Той не умира! 

С почитание, 
от Ръководството на ПФК Ботев ".

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР