Ръководството на Ботев (Пловдив) е осъществило контакт с Любослав Пенев,

...
Ръководството на Ботев (Пловдив) е осъществило контакт с Любослав Пенев,
Коментари Харесай

Ботев Пд преговаря с Любо Пенев

Ръководството на Ботев (Пловдив) е осъществило контакт с Любослав Пенев, с цел да изследва опцията той да стане треньор на тима от Нова година. Тази информация е доказана от клуба, само че на този стадий никой не е в положение да даде повече детайлности. Ясно е обаче, че легендата е любимец за заместител на Ферарио Спасов, оповестява Меридиян мач.

Настоящият треньор и неговият щаб подписаха договори, които изтичат през декември. Шефовете на “Канарчетата” са удовлетворени от това, че те съумяха да стабилизират отбора след рецесията при Желко Петрович, само че не са се отказали и от концепцията да заложат на огромно име, с което да преследват по-високи цели в дълготраен проект.

При едно от последните си изказвания пред медиите Спасов сподели, че в случай че са удовлетворени от работата му, може да остане на поста. Той обаче бе заявил преди този момент, че не желае да се занимава повече с мъжки футбол и избира да се концентрира върху децата от академията на “жълто-черните”. Ангажирането му с първия отбор бе жест към управлението, с който да помогне в тежък миг.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР