Ръководството на Ботев (Пловдив) е извадило входна виза за Меледже

...
Ръководството на Ботев (Пловдив) е извадило входна виза за Меледже
Коментари Харесай

Ботев извади виза на Меледже за Турция

Ръководството на Ботев (Пловдив) е извадило входна виза за Меледже Омнебес за Турция. За това осведомиха от управлението на клуба. " Канарчетата " отпътуват в неделя, 21 януари за курорта Алания в южната ни съседка, където ще проведат подготвителния си лагер.

Очаква се през днешния ден или на следващия ден Меледже Омнебес да се прибере в България. Той отхвърли да подпише нов контракт с Ботев, а актуалният му договор изтича през лятото на тази година. Самият футболист желае още в този момент да напусне пловдивския отбор.

Ръководството е готово да изслуша предложения за него. В случай, че не се стигне до съгласие Меледже Омнебес ще остане в отбора и ще пътува за Алания. Очаква се до края на седмицата шефовете на пловдивския клуб да проведат заключителни договаряния със бранителя Цветомир Панов за новия му контракт. Сегашният му договор изтича през лятото на тази година.

В петък Ботев приема Марица от 14.30 часа въз основата си в Коматево в първата си контрола за подготвителния мач. В този мач за " канарчетата " ще играе пристигналият при тях словенски бранител Емир Даутович.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР