Ръководството на Ботев (Пд) е предвидило между 400 и 450

...
Ръководството на Ботев (Пд) е предвидило между 400 и 450
Коментари Харесай

От Ботев отпускат 450 за феновете на Локомотив

Ръководството на Ботев (Пд) е планувало сред 400 и 450 билета за черно-белите почитатели, преди огромното пловдивско дерби против " Локомотив ", тази седмица. То ще се играе идващата неделя - 16 февруари, и е един от най-завързаните мачове от първия 21-ви пролетен кръг на шампионата.
 Кристиан Димитров към този момент е в Хърватия, Ботев прибира 1 млн.
Кристиан Димитров към този момент е в Хърватия, Ботев прибира 1 млн.

Защитникът ще премине в Хайдук (Сплит)

От Ботев оповестиха, че в бранша за посетители няма да бъдат допускани почитатели с билети за други браншове. Продажбата на пропуските ще бъде на касите на стадиона в " Лаута " или онлайн, оповестява " 24 часа ". Цената на всеобщите билети ще бъде 8 лв..

От съображения за сигурност ще бъдат сложени специфични броячи на бранша за гостуващите почитатели. Те ще наблюдават броя на черно-белите последователи и откакто влезе избраната численост, няма да бъдат допускани повече.

Мачът в Пловдив се чака с огромен интерес. Още от през днешния ден полицията в града ще възнамерява ограниченията, които да предприеме за опазването на реда и сигурността в града и на стадиона. Ще бъде въведен специфичен пропусквателен режим за почитателите и отцепени улици и булеварди.

Дербито в неделя е от 14:30 часа на спортната база в квартал " Коматево ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР