Ръководството на Ботев оповести каква ще бъде организацията преди, по

...
Ръководството на Ботев оповести каква ще бъде организацията преди, по
Коментари Харесай

Ботев призова феновете си за разумно поведение, напомни заплахата от санкция

Ръководството на Ботев оповести каква ще бъде организацията преди, по време и след срещата с Левски от 28-ия кръг на Първа лига. „ Канарчетата “ приканиха почитателите си за рационално държание по време на семейството им на „ сините “, като подсетиха, че клубът е застрашен от сериозна глоба.

Ботев приема Левски на 6 април от 14.30 часа. Мача може да следите с Gong.bg, GONG PLAY, DIEMA SPORT, PLAY DIEMA XTRA и по Дарик радио.

Ето и цялостния текст на известието, което се появи в клубният уебсайт:

"ПФК Ботев осведоми последователите, които ще посетят дуела против Левски за организацията, обвързвана със срещата сред двата тима от 28-ия кръг на Първа лига:

* Входовете на "Футболен комплекс Ботев 1912 " ще бъдат отворени в 12:30 ч.

* Поради ремонтни действия ще бъде затворено кръстовището сред "Коматевско шосе " и ул. "Воден ". Това ще докара до затруднение на придвижването на МПС, заради което последователите на футбола се умоляват за схващане и демонстрация на самообладание, както и за навременно идване на стадиона.

* Привържениците на Ботев, придвижващи се по Околовръстния път на Пловдив, ще бъдат насочвани за влизане към кв. Коматево по "Коматевско шосе ", до момента в който последователите на "Левски " ще се придвижват към оборудването по ул. "Захаридово ".

Съвместно с органите на реда е проведен непоколебим пропускателен режим на входа на "Футболен комплекс Ботев 1912 ":

* На територията на стадиона няма да бъдат допускани лица в нетрезво положение или използвали наркотични субстанции

* Няма да бъде допускано внасянето на рискови за здравето предмети

* Няма да бъде допускано внасянето на бутилки с вода и всевъзможни течности, като на входовете ще бъдат готови пластмасови чаши, в които водата може да бъде преливана.

Предвид идните решителни за сезона футболни срещи, ПФК Ботев обръща внимаие на своите последователи и ги приканва за рационално държание по време на срещата с Левски. Клубът е застрашен от тежка глоба при някоя от следните прояви:

* Хвърляне на предмети по пистата, към терена или трибуните - преди, по време и след края на срещата, в това число мятане на бомби, димки, заливане с вода.

* Навлизане на аудитория на терена и зона сред естрада и писта.

* Заплахи към служебни и длъжностни лица. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР