Ръководството на Бостън Селтикс най-вероятно ще предложи максимален договор на

...
Ръководството на Бостън Селтикс най-вероятно ще предложи максимален договор на
Коментари Харесай

Бостън предлага максимален договор на Джейсън Тейтъм

Ръководството на Бостън Селтикс " най-вероятно " ще предложи оптимален контракт на звездата си Джейсън Тейтъм. Това оповестява журналиста Брайън Уайндхърст от ESPN.

" Ако Джейсън Тейтъм е суперзвездата, за която те се готвеха, когато започнаха целия този развой на подмладяване, още когато размениха Кевин Гарнет и Пол Пиърс за всички тези избори от Драфта, надявайки се да привлекат състезател като него, то още веднъж ще забележим славни дни за Селтикс. Те би трябвало да му платят, тъй като след края на сезона той най-вероятно ще получи оферта за оптимален контракт. Те би трябвало да заложат на това, че той ще се трансформира в суперзвезда ", показа Уайндхърст.

Celtics will “most likely” offer Jayson Tatum a max contract after the season, per @WindhorstESPN pic.twitter.com/LYCqqSlvRh
— Bleacher Report NBA (@BR_NBA) May 30, 2020 След раздялата на " келтите " с Кайри Ървинг, Тейтъм се трансформира в един от водачите на отбора. В съпоставяне с миналогодишните си 15.7 точки и 6.0 битки, през сегашния сезон 22-годишното крило записва приблизително по 23.6 точки и 7.1 битки, а отборът му заема третата позиция в Източната конференция с баланс 43-21. Трябва да се означи, че Лигата най-вероятно ще намали тавана на заплатите за идната година, което ще се окаже спънка пред клубовете.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР