Ръководството на Борнемут излезе с официална позиция във връзка със

...
Ръководството на Борнемут излезе с официална позиция във връзка със
Коментари Харесай

Клубът на желан от Арсенал с официална позиция по случая

Ръководството на Борнемут излезе с публична позиция във връзка със своята звезда Райън Фрейзър, който съставлява интерес за Арсенал . „ Черешките” оповестиха, че са предложили на шотландския национал нов контракт, тъй като го смятат за „ интегрална част” от състава.

25-годишният впечатли съществено през предишния сезон със своите 7 гола и 14 асистенции във Висшата лига на Англия. Той играе за Борнемут от 2013 година насам, а от идващия месец навлиза в последната година от своя настоящ договор. Вчера футболистът съобщи, че „ от 6-7 месеца” не обсъждал бъдещето си с клуба.

„ Много се изписа и изговори по отношение на бъдещето на Райън Фрейзър, защото неговият договор с Борнемут навлиза във финалните си 12 месеца”, разяснява изпълнителният шеф Нийл Блейк пред клубния уебсайт. „ Съгласно политиката на нашия клуб, детайлите към договарянията за нов контракт или трансферната интензивност се пазят в загадка и не стигат до общественото пространство.”

„ Въпреки това, след някои скорошни изявления, почувствах, че е неотложно да приказвам обществено и да дава уравновесена изясненост по случая.”

„ Офертата за нов дълготраен договор беше сложена на масата пред Райън преди известно време. През септември 2018 година, по молба на сътрудника на Райън, договарянията бяха паузирани, с цел да позволим на играча да се концентрира напълно върху футбола.”

„ Той направи удивителен сезон със 7 гола и 14 асистенции, като оказа помощ на клуба за 5-а поредна акция да отбрани мястото си във Висшата лига на Англия. През това време бях – и продължава да бъда – в непрекъснат разговор с сътрудника на Райън. Ясно заявих и на двамата, че нашето предложение към момента остава в действие.”

„ Казано простичко – Райън е приказен футболист и интегрална част от нашия състав. Очакваме с неспокойствие да приветстваме Райън назад при нас през идващия месец след напълно заслужена отмора, след която той може да се концентрира върху това да има още един незабравим сезон с Борнемут”, добави Блейк.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР