Ръководството на БНТ е взело решение да уволни актьорът от

...
Ръководството на БНТ е взело решение да уволни актьорът от
Коментари Харесай

БНТ уволнява пияния Цветан Николов, който едва не умря в катастрофа! Рискува присъда от 5 години и изгонване от Народния театър

Ръководството на Българска национална телевизия е взело решение да уволни артистът от Народния спектакъл Цветан Николов, който през последната година беше и тв водещ. Началниците от „ Сан Стефано “ №29 са решили да отстранят от екран 32-годишния водещ поради последната му бурна пиянска изцепка, твърди " Уикенд ".

Преди седмица Цецо Тотото, както е прочут роденият в Лом артист, катастрофира мъртво пийнал с джипа си „ Шевролет Каптива “ в София, помитайки дирек на моста „ Чавдар “ в столицата. Николов бе изваден от екип на Спешна помощ, а медиците се оплакаха, че до момента в който са го спасявали, са били обект на жестоко отношение. Той ги псувал и заплашвал с уволняване, парадирайки с поста си на заместник-директор на Народния спектакъл..
Впоследствие се оказа, че водещият на хазартното шоу на Българския състезателен тотализатор по Българска национална телевизия е карал с 2,9 промила алкохол в кръвта си, а против него е заведено дело. Цецо Тотото рискува присъда от 5 години затвор поради шофиране в пияно положение. Според наш източник,той е използвал и кокаин във съдбовната нощ. Той към момента се възвръща от контузиите след злополуката и е излязъл в болнични.
След като лекуването му завърши, от Българска национална телевизия ще преустановят договорните си връзки с него. От управата на публичната телевизия били на мнение, че с държанието си и с грубото проявление на законите, Цветомир Николов нанася непоправими вреди върху имиджа на малкия екран.

„ Предаването „ Втори тото късмет “ ще има нов водещ от есента. Засега функционалностите на водещ на хазартното предаване се извършват от Деян Славчев – Део, само че той е единствено краткотраен вид “, разяснява почитан източник от управата на Българска национална телевизия.
Заради пиянската изцепка на пътя Цветан Николов може да се раздели и с поста си на заместник-диреттор на Народния спектакъл. Началникът Мариус Донкин възнамерява да уволни дисциплинарно заместникът си, като изчаква отпуската по болест на Цецо Тотото да изтече.
Близки до разжалваният артист споделят, че той протегнал ръка към чашката след трагична разлъка със брачната половинка си – актрисата Елена Боева. Тя заряза мъжа си напролет и от този момент живее при родителите си дружно с 8-месечната си дъщеря.

„ Двамата скъсаха поради систематичните изневери на Цветан. Той одобри тежко решението на жена си да го остави и от този момент не стопира да се налива с алкохол “, жалят за пропадането на водещия приятелите му.

Припомняме, че БЛИЦ пръв писа за тежката акцидент, където се Цветан Николов се размаза с персоналната си кола в дирек на моста " Чавдар " и едвам не почина.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР