Ръководството на БФ Бокс излезе с позиция, в която изрази

...
Ръководството на БФ Бокс излезе с позиция, в която изрази
Коментари Харесай

БФ Бокс застава срещу опита да се отнеме заведението на легендата Ивайло Маринов във Варна

Ръководството на БФ Бокс излезе с позиция, в която изрази поддръжката си към олимпийския първенец от Сеул 1988 Ивайло Маринов след следващия опит да му бъде лишен ресторанта, който той държи в родния си град Варна.

Многократният ни медалист от най-големите спортни конгреси в света ще бъде принуден да се лиши от емблематичното заведение в Морската градина във Варна, откакто се оказа, че за него има разгласен търг, а наемът му е повишен неведнъж за той да бъде отхвърлен от упоритостите си да го задържи.

" Смятам да подаря златния си олимпийски орден на Христо Атанасов, а бронзовия - на Генадий Атанасов. На Тодор Балабанов пък ще подаря ордена си " Стара планина ". Искам да попитам също господин Балабанов, знае ли той какво значи званието " Почетен гражданин на Варна ", съобщи Ивайло Маринов.

Орден " Стара планина " е най-високото отличие в наградната система на Република България, а Маринов е единственият варненец, почетен с него ".

На 8 август (вторник) от 11 часа пред Община Варна в поддръжка на танцьора на кръга се организира протест от ръководители на спортни клубове, деятели, спортисти, общественици и фенове. БФ Бокс също се причислява към тях. Още през месец март от федерацията изпратиха публично писмо до виновните институции, в което показаха своето противоречие с тези дейности и опитите за лишаване на заведението на Ивайло Маринов от представители на локалната власт.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР