Ръководството на Берое възнегодува от съдийския наряд за двубоя с

...
Ръководството на Берое възнегодува от съдийския наряд за двубоя с
Коментари Харесай

Берое скочиха срещу наряда на Кабаков

Ръководството на Берое възнегодува от съдийския наряд за дуела с Локомотив. Както е известно от БФС пратиха на Лаута пловдивчанинът Георги Кабаков и съгражданите му Мартин Маргаритов, Йордан Петров и Неделчо Гаджалов като четвърти рефер. От издържания от държавна компания отбор разпостраниха декларация:

“Считаме, че не е обикновено и четиримата съдии от назначената за дуела бригада да бъдат от града на тима хазаин, като назначението им мъчно може да бъде отдадено на съвпадане.

Несъмнено Георги Кабаков е един от най-хубавите български рефери и ние не се съмняваме в неговите професионални качества, както и в тези на сътрудниците му край страничната линия. Фактът обаче, че той и сътрудниците му живеят и работят в Пловдив основават предпоставки за субективизъм при отсъжданията в хода на дуела.

Вероятността върху тях да повлияят жители и последователи на тима хазаин съществува в цялостна мощ и такова предопределение е меко казано необичайно. Още повече, че ръководителят на Съдийската комисия, която дефинира съдийските дежурства също е от Пловдив.

Като отчитаме покачвания заряд на идния дуел и обстоятелството, че при последната среща сред двата отбора в Пловдив нашият тим бе съществено ощетен изрично считаме, че с сходни дейности се нарушава духа на честната игра ”.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР