Ръководството на Берое Стара Загора започва преговори с футболистите си

...
Ръководството на Берое Стара Загора започва преговори с футболистите си
Коментари Харесай

Берое започна преговори с играчите си за намаляване на заплатите

Ръководството на Берое Стара Загора стартира договаряния с футболистите си за понижаване на заплатите им, оповестиха от клуба. В това число попада и спортно-техническият щаб на „ зелените”.

Ето какво оповестиха от старозагорския клуб:

„ По образеца на доста тимове по света, управлението на ПФК „ Берое “ започва договаряния с футболистите и спортно-техническото управление по отношение на понижаване на възнагражденията им за интервала на изключителното състояние в страната. Болшинството от футболистите и спортно-техническото управление към този момент са дали своето единодушие.

Икономическата обстановка е сложна във всички сфери, включително и за футбола. Липсата на публични футболни срещи и анулацията на огромни спортни конгреси безспорно е удар за клубовете и техните последователи. Ние се надяваме, че ситуацията в България и останалите страни ще се възстановява напълно скоро и футболната игра още веднъж ще заеме полагащото й се централно място в спорта.

ПФК „ Берое “ обаче постоянно е бил обществено виновен клуб и ще продължи да бъде подобен. С част от спестените средства клубът има намерение да направи подаяние за УМБАЛ „ Проф. доктор Стоян Киркович “ в Стара Загора под формата на консумативи и инсталация.

Още един път показваме своята поддръжка в битката против COVID-19 и своята вяра за скорошния излаз от пандемията!”
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР